Met elkaar
voor elkaar

In een Staetes residentie woont u in uw fraaie thuisomgeving. Een luxe en comfortabel appartement. Daarnaast hecht u eraan om mensen te ontmoeten die aansluiten bij uw levensfase, levensstijl of interesses. Wonen bij Staetes is daarom living apart together. U staat volop in het leven en kunt samenzijn wanneer u dat wilt. Zo zijn we er met elkaar voor elkaar. De huidige tijdgeest bevestigt dat nog maar eens!

Het elkaar ontmoeten gebeurt in de gezamenlijke ruimten ‘beneden’. Hier vindt u een living met stijlvolle huiskamer en uitnodigende open keuken waar u samen kunt borrelen of kokkerellen. In de goed uitgeruste fitnessruimte kunt u sporten en aan uw conditie of herstel na ziekte of een operatie werken. En wanneer vrienden of familie na een gezellige avond niet meer naar huis wensen te rijden, dan kunnen zij overnachten in de gastenstudio met hotelbeleving. Goed contact begint volgens ons trouwens ook gewoon met een kop koffie of de krant lezen in de living.

Wat kan wonen bij Staetes voor u betekenen?

Wij hebben goed nagedacht over uw leefstijl en persoonlijke wensen in een Staetes woonomgeving. Het Staetes interieurpakket en de voor u geselecteerde leveranciers zijn daarvan voorbeelden. Maar Staetes is ook een serviceorganisatie die u desgewenst graag bijstaat bij uw verhuizing naar uw nieuwe woning of met allerlei gemaksdiensten en zelfs bij uw eventuele toekomstige zorgvragen. Wanneer u eenmaal in een Staetes omgeving woont kunt u zich abonneren op het basis servicepakket voor gemaksdiensten en aanvullend op het plus servicepakket voor uw zorgvragen.

Het begint met verhuizen. Er kunnen dan allerlei vragen bij u opkomen. Wat worden mijn maandlasten? Wat brengt de verkoop van mijn huidige woning op? Hoe wend ik mijn overwaarde aan? In iedere regio hebben wij hiervoor een financieel adviseur en makelaar voor u geselecteerd. Zo krijgt u inzicht in uw financiële mogelijkheden en nieuwe woonlasten. Deze zijn veelal lager dan u denkt. Kijkt u ook eens naar bijgaand filmpje. Ook werken wij samen met interieurontwerpers die graag met u meedenken om van uw appartement uw nieuwe fijne en fraaie thuis te maken.

Wanneer u er woont faciliteren onze family managers het onderlinge contact in uw Staetes residentie. Zo inventariseren zij de bewonerswensen en entameren zij actie door de eerste ontmoetingen en activiteiten te organiseren, dat u daarna stap-voor-stap van hen overneemt. Denkt u hierbij aan het vormen van een kookclub, het organiseren van een avondje bridgen of risken of een interessante lezing. We sluiten niet uit dat u ook contact hebt met bewoners van andere Staetes residenties. Om op de hoogte te zijn van het reilen en zeilen in uw residentie is er de Staetes app op uw telefoon of tablet.

Naast gewoon samenzijn kunt u zelf ook actief zijn en individueel medebewoners bijstaan. Heeft u bijvoorbeeld uw hele leven in de financiële sector gewerkt, dan kunt u medebewoners natuurlijk helpen met hun belastingaangifte. En zo zijn er meer voorbeelden te bedenken. Dat alles is met elkaar en voor elkaar!