Belangrijk werk,
werk om trots op te zijn

Bij Staetes doe je werk dat ertoe doet. Of je nu aan de slag gaat als woonmanager of family manager of in een andere rol. Samen met collega’s zorg je ervoor dat de bewoners van Staetes elke dag een bijzondere woonervaring hebben. Hoe we dat doen? Gewoon, door alles wat we doen met aandacht te doen. En sneller en beter dan onze bewoners verwachten.

Dat lukt alleen als je je als collega gewaardeerd voelt. Bijvoorbeeld omdat er naar je mening geluisterd wordt, we oog hebben voor jouw ontwikkeling en de werksfeer prettig is. Goede arbeidsvoorwaarden vinden wij vanzelfsprekend. Zo ontstaat er bij jou ruimte om trots op Staetes te zijn. Goed voor jou, de bewoners en je collega’s.

Naast bepaalde eisen ten aanzien van opleiding en ervaring vragen wij van je dat je representatief bent en de Nederlandse taal machtig bent. Je bent ook bereid om in de avonden en weekenden te werken. Ons werk vraagt om het bezit van een Verklaring Omtrent Gedrag.

Is je interesse gewekt om met Staetes te werken? Kijk dan in het actuele vacatureoverzicht of neem contact met ons op. Dat kan via het telefoonnummer 088 – 100 1550 of via info@staetes.nl.