Een plus-appartement

Iedere Staetes residentie biedt u een gevarieerd aanbod aan appartementen. Woonoppervlakken variëren grofweg van 85 tot maar liefst 160 m2. Onze appartementen zijn plus-appartementen. Wij zeggen dan bijvoorbeeld: ‘driekamer-plus appartement’. Dat leggen we graag uit. Standaard zijn onze appartementen namelijk veelal uitgevoerd met een bijkeuken voor uw wasmachine en droger en voorraad- en bergruimte en een kleedkamer bij de hoofdslaapkamer. Dit is ruimte die anders beschikbaar zou zijn voor een extra slaapkamer. Vandaar de plus. Een plus zijn natuurlijk ook het standaard al hoge uitrustings- en afwerkingsniveau van uw appartement en de fraaie interieuropties voor uw keuken, bijkeuken, kleedkamer, badkamer en entree om uw appartement perfect af te werken. De wow-factor. In onze woonboeken vindt u hier alles over terug.

Wat houdt zorgeloos wonen bij Staetes precies in?

U woont in een wel heel compleet appartement. Onze architecten hebben hier goed over nagedacht. Een woning met een ruime living met open keukenruimte, bijkeuken, royale slaapkamer met kleedruimte en directe toegang tot de badkamer, één of meer extra slaapkamers, badkamer met tweede toilet en een buitenruimte in de vorm van een terras, loggia of Frans balkon. U heeft er alle ruimte en dat nagenoeg drempelloos. Extra comfort ervaart u door plafondhoogte, vloerverwarming, topkoeling en basisverlichtingsplan. Maar ook door de moderne domotica waaronder sleutelvrije entree met keycard-systeem en een slimme bedieningsapp op uw smartphone of tablet.

Daarnaast is bij het ontwerp van uw appartement al rekening gehouden met uw behoefte aan veiligheid in termen van inbraak, valgevaar en zorgtoegankelijkheid. En van de gezamenlijke ruimten hebben sommige ruimten heel slim een dubbelfunctie. Zo is de fitness ook te gebruiken als fysiotherapieruimte en kan de gastenstudio ook door een zorghulp gebruikt worden. En in de living en keuken ‘beneden’ kan zo nodig door een kok maaltijden bereid worden die u al dan niet gezamenlijk nuttigt. Gezellig maar ook handig. En vergeet vooral niet de services van de woonmanager en family manager. Dat is zorgeloos wonen.