Uw veiligheid is onze zorg

Staetes biedt u, in alle opzichten, een veilige woonomgeving. Bij de indeling en het uitrustingsniveau van uw appartement is rekening gehouden met eventuele ondersteunings- of zorgvragen. In organisatorische zin vindt u volop maatregelen in en rondom uw appartement, zoals cameratoezicht, moderne brandveiligheid systemen en 24 uur bereikbaarheid van de locatiemanager.

Aan welke risico’s en
veiligheidsvoorzieningen is gedacht?

    • Om valrisico te voorkomen zijn uw appartement en het gebouw bijna geheel drempelloos. De gangen en deuren zijn breed, de gebouwen voorzien van liften, open ruimten en intelligente binnen- en buitenverlichting.
    • Om zorgrisico te voorkomen kunt u aangesloten worden op ons personenalarmeringssysteem met een doorschakeling naar gediplomeerde verpleegkundigen. Uw appartement is tevens onzichtbaar voorbereid op ondersteunings- en zorgvragen.
    • Om inbraak- en diefstalrisico te voorkomen is het gebouw afgesloten, hebben we cameratoezicht in de ontvangstruimte en op het buitenterrein, heeft u toegangscontrole met beeldverbinding via uw smartphone en opent u uw eigen appartement met een keycard.
    • Om brandrisico te voorkomen is het gebouw uitgerust op basis van de laatste inzichten in brandveiligheid. U heeft dan ook geen gasaansluiting. Voorts is er een ontruimingsplan en houden we ontruimingstrainingen.


    In het locatie-overzicht vindt u de specificaties van de verschillende locaties.